Welke band wordt hier door Charles van Harling geïnterviewd?
Welke band wordt hier door Charles van Harling geïnterviewd?

Win kaarten voor Zomerspektakel aan het Meer!

Algemeen

ALPHEN AAN DEN RIJN - Met zo’n 70.000 bezoekers in één weekend is het Zomerspektakel aan het Meer met stip het grootste festival van Alphen aan den Rijn en omstreken. En op 2, 3 en 4 juni is het weer zover! Dan wordt het evenemententerrein bij de Zegerplas weer omgetoverd tot festivallocatie met gave optredens en heerlijke hapjes en drankjes. Dus zet deze data alvast in je agenda want er is dit weekend genoeg te beleven!

Vrijdag
Op 2, 3 én 4 juni is er een steengoede line-up. Op de vrijdagavond treden veel oude bekenden op. Ze verwelkomen BLØF, Kraantje Pappie, Chef’Special en The Dirty Daddies op ons podium. Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar via de site: www.zomerspektakelaanhetmeer.nl.

Zaterdag en zondag
De zaterdag staat traditiegetrouw in het teken van Xander & Friends. Dat wordt weer een avond heel hard meezingen, want Xander de Buisonjé en de vele andere artiesten maken er altijd een feestje van! Op zondag is er een mix van oude bekenden en nieuwe namen mét een Nederlandstalig tintje: FLEMMING, Roxeanne Hazes. Nielson, Suzan & Freek en Helemaal Top. Stuk voor stuk zijn het topacts. En op zaterdag en zondag is de entree ook nog eens helemaal gratis! Dat mag je niet missen!

Win kaarten!
Delft op Zondag en het Kasteeltje mogen vijf keer twee kaarten weggeven voor op vrijdag 2 juni. Wat je daarvoor moet doen? Stuur het antwoord op onderstaande vraag naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet...! Vraag: Welke band bestaat 15 jaar en wordt op de foto door Charles van Harling geïnterviewd?