Koefnoen
Koefnoen Foto:

TV-hit Koefnoen succesvol in het theater!

Ken je ze nog? Het onverwoestbare ANWB-koppel Okko en Eus of happy single Ipie? Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot komen op woensdag 8 februari met hun satirische show vol rake sketches, karikaturen en persiflages naar Theater de Veste.

Na zestien succesvolle seizoenen op televisie eindelijk te zien in het theater: ‘Koefnoen Live’!  De schrijvers en acteurs – bekend van o.a. Comedytrain en Kopspijkers – Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot zijn de drijvende krachten van de satirische tv-hit Koefnoen, waarin ze wekelijks op geheel eigen wijze commentaar op het nieuws en de tijdgeest gaven.

In het theater komen alle vertrouwde types als happy single Ipie, stijl en klasse-icoon plus YouTube hit Nesrin, recreatief gebruiker slash sekswerker Annet en ANWB-koppel Okko en Eus langs. Met natuurlijk nieuw materiaal, want het nieuws en de wereld staat niet stil. En bovenop de actualiteit zitten, dat kunnen de mannen. Samen met met Kiki van Deursen en Sanne Franssen maken ze een scherpe, wervelende en satirische theaterrevue. 

Voor tickets bezoek: www.theaterdeveste.nl