Vermeerdag
Vermeerdag

Vermeer-workshops in Bacinol

Op zondag 26 februari is het Vermeerdag in Bacinol. Met zes verschillende Vermeer-workshops bij de kunstenaars van Bacinol aan de Hooikade 13.

Je kunt Vermeer-collages maken bij Edith Bons, je eigen Vermeer schilderen in het atelier van Joost Konings, perspectief tekenen zoals Vermeer dat deed bij Annemiek van de Pol, je eigen melkkannetje boetseren bij Ellen Rijsdorp, werken met structuren uit Vermeers schilderijen bij Elise Kloppers en bij Rob van Es kun je een sjabloondruk maken aan de hand van een schilderij van de Delftse meester.

Bezoekers kunnen steeds kiezen uit drie workshop-tijden: 13.00 tot 14.00, 14.30 tot 15.30 en 16.00 tot 17.00 uur. Kosten per workshop 12,50 euro. Bij 3 workshops is dat 30 euro.

Ook in de rest van Bacinol is het 26 februari feest. Restaurant Huszar heeft deze dag heerlijke Vermeer-specials. In De Salon van Bacinol laten Bacinol-kunstenaars hun eigen Vermeer-kunstwerken zien. En Tijn Boordenbos heeft voor deze dag een wandvullend Vermeer-kunstwerk in de hal van Bacinol geïnstalleerd.

Meer informatie en aanmelden voor de workshops: www.ateliersbacinol.nl.