Kom jij ook naar WONDR?
Kom jij ook naar WONDR?

Win kaarten voor WONDR Experience!

Algemeen

AMSTERDAM - Zin om te spelen? Stap in de eerste experience playground van Amsterdam: een belevenis vol kleur en sensatie die je uitnodigt om te spelen en te verkennen. Ongeacht je leeftijd!

Deze wonderlijke wereld is ontworpen om al je zintuigen op onverwachte manieren te prikkelen. Het is een plek die creativiteit, fantasie en pure blijdschap oproept. WONDR is ontworpen voor iedereen. 

Fantasie
Verdwaal in een wonderbaarlijke jungle. Duik in een zwembad van roze marshmallows. Dans onder een glinsterende hemel. Spring in de grootste ballenbak die je ooit hebt gezien. Teken op de muren. Zing uit volle borst. Laat je fantasie de vrije loop en ervaar de kunst van het spelen. Er zijn verschillende fantasiekamers om de leukste foto´s te maken. Influencers, bn’ers en Instagram-liefhebbers zijn hier vaker te vinden.

Amsterdam-Noord
Ben jij ook nieuwsgierig? WONDR vind je in Amsterdam-Noord, op nog geen 10 minuten afstand van Centraal Station. Je kunt het pastelroze gebouw niet missen aan de Meeuwenlaan 88 in Amsterdam. WONDR Experience is 7 dagen per week geopend: maandag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 19.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 19.00 uur. Kinderen jonger dan 14 jaar moeten altijd worden begeleid door een volwassene. Kinderen jonger dan 11 kunnen de experience uitsluitend bezoeken tijdens kids time.

Win kaarten!
Delft op Zondag en het Kasteeltje mogen vier keer twee giftcards weggeven voor een bezoek aan WONDR Experience. Wat je moet doen om kans te maken? Vertel ons waarom jij WONDR graag wil bezoeken. Dat kan door te mailen naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl. Experience the art of play!