Rianne Collignon in haar praktijk
Rianne Collignon in haar praktijk

Tijd voor een nieuw begin

Algemeen

“Ik ben beschikbaar als je op zoek bent naar een nieuw niveau”, zegt helderziende heler Rianne Collignon. “Mijn gaves zorgen ervoor dat ik weet waar de oplossing vandaan moet komen, zodat er echt een positieve verandering optreedt.”

Regelmatig hoor ik van klanten: ‘Ik voel me zo begrepen of het was echt een eye opener’ en natuurlijk ‘Ik ben zo blij met resultaat, het is echt een wonder’. Iedereen is op zoek naar meer energie, een betere gezondheid en meer balans, maar hoe je er ook echt komt, dat is voor veel mensen een raadsel.

Ik weet in welk deel van jou er conflicten zijn die geheeld moeten worden zoals bijv. in je lichaam, je hart of in vorige levens. Stap voor stap werken we dan samen met mijn helende techniek True Unity en deze energie blijft zeker zes weken doorwerken.”

Kansen voor jou
“Ik begin altijd met een gratis telefonische intake zodat we samen kunnen bespreken wat het beste past bij jouw wensen. Soms is een eenmalige Healing voldoende, maar je hebt ook de keuze om een coachingstraject te boeken met empathische én effectieve begeleiding.

Naast persoonlijke sessies kun je ook bij mij terecht voor spiritueel groepswerk en op donderdag 26 januari begint er weer een nieuwe online cursus Cirkel van Licht met een gratis proefles van 20.00 uur -21.00 uur. We werken aan het thema vertrouwen, waarin we op zachte manier leren meer vertrouwen te hebben in onszelf, onze talenten en onze intuïtie.

Wil je laagdrempelig kennis maken met mij of met mijn werk, dan ben je van harte welkom op de gratis kennismakingsavond op 22 februari van 20.00 uur -22.00 uur. Naast een demonstratie van mijn helende werk, zal ik dan ook Readings doen.

Wil jij graag een persoonlijke Reading ontvangen? Tot eind januari kun je nog een Jaar Reading 2023 ontvangen met alle informatie over het hele jaar of boek een intake om een persoonlijke Reading te bespreken.”

Contact
Interesse? Neem contact op op werkdagen tussen 19.00 uur en 20.00 uur via 06-10521351 voor een gratis intake, stuur een e-mail naar info@flowofmiracles.nl of geef je via de website
www.flowofmiracles.nl op voor de activiteiten. Je vindt ook bijzondere video’s van Riannes werk op www.youtube.com/ @flowofmiracles