Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door V & W Makelaars

wonen

DELFT - Pas anderhalf jaar wonen Emre en Betül in deze woning, en tot volle tevredenheid. Ze hadden eigenlijk helemaal geen verhuiswens, totdat ze ontdekten dat twee straten verder eenzelfde soort woning te koop stond, met als enige verschil een extra verdieping erop. En aangezien het gezin inmiddels naast een zoon uitgebreid was met een dochtertje, kwam de extra ruimte zeer goed van pas.

Aan hun huidige woning ligt de verhuizing dus geenszins. “Het is een fijn huis qua indeling, met vier slaapkamers, en ligging aan de hoofdstraat in deze buurt. Er is levendigheid zonder dat je last hebt van het verkeer bijvoorbeeld. Het is een leuke, kinderrijke buurt met veel gezinnen, waar we gelukkig van kunnen blijven genieten omdat we maar twee straten verder gaan. We hadden ook naar een nieuwbouwwoning kunnen gaan, maar de ligging van deze wijk is zo goed. Aan de ene kant heb je de supermarkt, aan de andere de snelweg en aan weer een andere station Delft Campus. De bushalte is op vijf minuten lopen aan de Voorhofdreef. Er zijn scholen en kinderopvang in de buurt en een speeltuintje hier achter. Als je iets verder gaat heb je winkelcentrum De Hoven, waar ook op de tram kan worden gestapt”.

Modern
Emre zegt de keuken, badkamer en het toilet recentelijk (2021) nog grondig te hebben aangepakt. “En beneden hebben we kozijnen en een deel van de muren eruit gehaald, bijvoorbeeld bij de keuken. Ook tussen de hal en de woonkamer was een kozijn en een deur die verwijderd zijn. Dit geeft een gevoel van ruimte. Bij de trap was een kozijn met een raam, zodat je al kon zien wie er naar beneden kwam. Dit hebben we dichtgemaakt in de vorm van een soort halve zuil en van binnen en buiten gestuct. Gewoon voor het mooie en om het een geheel met de bovenverdieping te laten zijn”.

Mogelijkheden te over
Emre laat met dit alles zien dat er veel ruimte is voor creativiteit als het gaat om de indeling van het huis. “Als je rondkijkt in de buurt zie je dat er genoeg creatieve geesten aan het werk zijn geweest. Wij hebben bijvoorbeeld een werk/wasruimte, maar daar kan ook een slaapkamer van worden gemaakt. En de “grote” slaapkamer kan bijvoorbeeld ook in een andere slaapkamer gecreëerd worden. Kijk je bijvoorbeeld naar de achtertuin, zie je dat deze bij ons betegeld is. Maar er zijn in de buurt ook genoeg voorbeelden van hoe deze anders in te richten. Kortom: er is heel veel mogelijk”.

Doordat Emre en Betül maar zo kort in hun huis hebben verbleven, zijn ze aan bepaalde dingen op hun to do-lijstje niet meer toegekomen. “Zo hadden we nog meer aan isolatie willen doen dan de huidige kunststof kozijnen met dubbel glas en vloerisolatie. Ook wilden we zonnepanelen laten plaatsen, omdat de achterkant qua zon gunstig is gelegen op het zuidwesten. Ook hier is nog veel mogelijk”. Tot slot roemt Emre de ruimte voor (gratis) parkeren en de goede onderlinge sfeer tussen de buren in de straat. “Die is heel fijn en open”, aldus de bewoner.        

Multatuliweg 44, Delft
Vraagprijs is: 375.000 k.k.
Woonoppervlak is: 94m2
V & W Makelaars
Coenderstraat 31
2613 SN Delft
015-2142909
delft.vwmakelaars.nl


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding