Radost Delft
Radost Delft

Leer dansen uit alle windstreken!

Algemeen

Dansen is veel meer dan een beweegactiviteit. U maakt kennis met dansen en muziek uit de hele wereld. Stilzitten is er niet bij, de hersens worden getraind en door het samen dansen worden nieuwe sociale contacten gelegd. Dansen is leuk voor iedereen. Er worden lessen gegeven voor diverse leeftijden en niveaus. Twee keer per jaar is er een introductiecursus waar u kennis kunt maken met het volksdansen. Vorige week is er zojuist een gestart, u kunt zich hiervoor alsnog aanmelden. ( radostdelft@gmail.com)

Volksdansvereniging Radost (Slavisch voor vreugde) uit Delft is op 1 september 1965 opgericht. De vereniging heeft onder andere als doel meer bekendheid te geven aan volksdansen.

Voor de lessen beschikt Radost over een eigen danszaal in de Schiehallen: Schieweg 15F (langs de Schieweg bij de grote pilaar ‘Kabeldistrict Schieweg’). De ingang is aan de rechterkant van het gebouw, de zaal is op de eerste verdieping.

De danszaal kan gehuurd worden voor activiteiten die de houten dansvloer niet beschadigen. Voor informatie, beschikbaarheid en de voorwaarden neem contact op met het secretariaat via radostdelft@gmail.com