BLAUW Comedy Club
BLAUW Comedy Club Foto:

BLAUW Comedy Club in STECK

Spraakmakend, rauw, puur, gewaagd, intens, eerlijk, kwetsbaar รจn grappig. Dat zijn de professionele stand-up comedy shows van BLAUW Comedy Club op initiatief van Podium STECK. 

Speciaal voor deze comedy avonden wordt STECK omgebouwd tot intieme comedyclub waar je onder het genot van een drankje van de show kan genieten. In oktober en november vonden de eerste twee edities van BLAUW Comedy Club plaats en daarin zorgden onder andere Jochen Otten (Sluipschutters) en Jasper van der Veen ( Winnaar LCF 2019) voor een groot succes. Op 26 januari en 16 maart kan er nog twee keer gelachen worden in STECK. Beide avonden worden gepresenteerd door mede- initiatiefnemer Kristel Zweers als MC. Op 26 januari kunt u daarnaast genieten van Victor Luis van Es, Tim Hartog en de onnavolgbare Jeroen Leenders. Op 16 maart zal o.a. Sjaak Bral het podium betreden. 


Het is raadzaam uw kaart op voorhand te bestellen. Entree 18,50 euro ( Incl. welkomstdrankje) en studenten reserveren voor slechts 16 euro op tickets.steck.nl/blauw3