Peutercentrum De Kanjers
Peutercentrum De Kanjers

2023 wordt een ‘Kanjerjaar’!

Ook in het nieuwe jaar is uw peuter weer van harte welkom om de wereld te komen ontdekken bij Peutercentrum De Kanjers! De peuteropvang is een fijne plek om te spelen. We bieden een uitdagende, veelzijdige en veilige speelomgeving aan. Spelen is de kern omdat uw peuter zich op deze manier zal ontwikkelen tot een nieuwsgierig en sociaal basisschoolkind.

Wij zijn een kleinschalige peuteropvang met zo'n 25 kinderen maar er is nog plek, want we beschikken in Den Hoorn over een prachtig groot wisselend themalokaal. In navolging van de lesmethode Piramide dagen wij de kinderen zowel op cognitief als sociaal-emotioneel gebied uit aan de hand van wisselende thema's. Er is nog ruimte voor een aantal dagdelen voor kinderen van 1.5 tot 4 jaar.
Het team van De Kanjers werkt nauw samen met de andere peuteropvanglocaties van Harlekijn Opvang & Dienstverlening in Midden-Delfland. Zo is er een groter draagvlak en bovendien kunnen de leidsters elkaar versterken en enthousiasmeren.
Kom gerust eens langs om kennis te maken met de omgeving, de leidsters en de andere kinderen. De Kanjers beschikt over een lokaal in Het Lint aan Achterdijkshoorn 10 in Den Hoorn. Voor de jongste kinderen ligt het accent op spelen en sociale interactie en voor de oudsten ligt het accent op voorbereiding op het basisonderwijs. Daarnaast is er Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) begeleiding mogelijk. Wij zijn iedere maandag- tot en met vrijdagochtend van 8.45 uur tot 11.45 uur aanwezig, met uitzondering van de schoolvakanties.
Er zijn nog dagdelen vrij, informeer vrijblijvend. Peutercentrum De Kanjers 06-42992561 www.kanjersdenhoorn.nl willemijn@kanjersdenhoorn.nl