Lotus sportwagen
Lotus sportwagen Foto:

Uitbreiding Autobedrijf Harnaschpoort

DEN HOORN - Per 1 januari 2023 heeft Autobedrijf Harnaschpoort het bedrijf Van Sten Engineering overgenomen. Van Sten Engineering is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Lotus sportwagens en kitcars.

Werkzaamheden
De werkzaamheden lopen uiteen van regulier onderhoud, APK, motorrevisie, upgraden en ombouwen naar de wensen van de klant. Het team van Autobedrijf Harnaschpoort is uitgebreid met een specialist op het gebied van alle types Lotus. "Daardoor hebben we ook de kennis overgenomen. We houden veel standaard onderdelen op voorraad en hebben tal van leveranciers die ons voorzien van de juiste onderdelen voor uw Lotus."

Afspraak
Het nieuwe bedrijf is gevestigd aan de Vrij Harnasch 26 te Den Hoorn, recht tegenover het voor velen al vertrouwde Autobedrijf Harnaschpoort. "Wij werken volgens afspraak en nemen de tijd voor u en uw Lotus om de voor u zo vertrouwde service uit het verleden te garanderen voor de toekomst."

Harnaschpoort
Geen Lotus, maar een andere auto? Dan blijft u uiteraard welkom bij Autobedrijf Harnaschpoort. Deze innovatieve en dynamische zaak is uitgerust met de modernste apparatuur en gereedschap. Voor vrijwel iedere werkzaamheid is het mogelijk om langs te komen bij Harnaschpoort voor een reparatie, dit kan in overleg. Verder beschikt de zaak regelmatig over interessante en scherp geprijsde occasions. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de website www.autoharnasch.nl.