Erik Idenburg en Thomas in de garage
Erik Idenburg en Thomas in de garage Foto:

Idenburg Car Solutions, winst voor autorijders

‘Wat krijgen we morgen voor lekkers?’ Een van de monteurs is benieuwd naar de traditionele vrijdagtraktatie. Er wordt gespeculeerd over kokosmakronen. Grinnikend gaan de mannen na de koffie weer aan het werk. Het schetst de sfeer van het familiebedrijf. Er wordt hard gewerkt, maar het is er ook heel vertrouwd en informeel. 

Vader en zoon Martin en Erik: ‘Mensen die hier nieuw komen werken zijn altijd aangenaam verrast over hoe hecht het team is.' Daarover gesproken: ‘We zoeken nog een eerste of tweede monteur, eventueel nog in opleiding, of een APK-meester. Er is werk genoeg, maar het mag ook iemand in deeltijd zijn.' Hebben ze bij Idenburg last van de personeelsschaarste? ‘Nee, maar als we er iemand bij krijgen, kunnen we meer onderhoud gaan plegen voor leasebedrijven. Fijn werk, we zouden dat graag uitbreiden.' Idenburg zorgt goed voor de werknemers. Je krijgt er onder andere altijd fruit en lekkere koffie, en op vrijdag dus iets lekkers voor erbij. Een mooi salaris en een goed pensioen, leuke teamuitjes en volop opleidingsmogelijkheden. Daar wil je werken!
Ook personeel dat er al langer werkt, volgt trainingen om kennis en vaardigheden up to date te houden. Sinds april vorig jaar is Idenburg Car Solutions aangesloten bij Bosch Car Service, die een uitgebreid trainingsprogramma aanbiedt. Bosch controleert de bij hen aangesloten garages nauwkeurig, en Idenburg krijgt altijd complimenten. Als klant weet je daarom zeker dat je goed zit.
Voor klanten is er, naast de vertrouwde service die Idenburg Car Solutions biedt, een fijne actie: de hele maand januari zijn nog de Bovag WinterWasWeken bij de wasstraat van Idenburg. Bij elke wasbeurt krijg je een kanskaart, waarmee je leuke prijzen kunt winnen.
Je auto goed onderhouden is sowieso winstgevend: daardoor gaat hij langer mee. Niet alleen moet je de onderdelen regelmatig laten controleren, ook de buitenkant verdient zorg. Erik: ‘In de winter moet je je lak en velgen beschermen, bijvoorbeeld tegen modder en pekel.' Idenburg Car Solutions biedt, naast de wasstraat, poetspakketten in verschillende variaties. ‘Bedenk daarbij dat veel moderne auto's allerlei systemen aan boord hebben die gebruikmaken van camera's, sensoren en radars. Als die besmeurd zijn, werken ze niet meer of niet goed, dus een regelmatige wasbeurt is geen overbodige luxe. Niet alleen voor de uitstraling van je auto, ook voor de veiligheid.'

Schieweg 81, Delft
015- 25 716 70
www.idenburgcarsolutions.nl