Foto: Erwin van Tongeren
Foto: Erwin van Tongeren

Bandcoaching en Muziek op Schoot bij Rootz

Zondag 11 december jl. werd een bandcoaching-project van Rootz muziekschool afgesloten met een succesvolle presentatie in STECK in Delft. Er was lekker veel publiek, de sfeer was prima en vijf bands speelden de pannen van het dak! 

Eind januari gaan er nieuwe series bandcoaching van start en het is nu weer mogelijk om je daar voor aan te melden. Kijk voor de mogelijkheden op rootz.nl onder ‘cursussen’. Ook gaat er eind januari een nieuw serie Muziek op Schoot van start, onder leiding van de enthousiaste docente Zdenka Prochazkova. Muziek op Schoot is een superleuke cursus voor baby’s, dreumesen en peuters (met een ouder, opa of oma). Informatie vind je op rootzmuziekschool.nl/cursussen/muziek-op-schoot. Starten met zangles of met instrumentale lessen is bij Rootz Muziekschool gedurende het hele jaar mogelijk. 

Bijvoorbeeld met een ‘kennismakingscursus’ (= 4 individuele lessen van 30 minuten voor in totaal 88,50 euro. Informatie over Rootz is te vinden op rootzmuziekschool.nl maar je kan ook bellen met 015-3694902. Je bent van harte welkom bij Rootz!