Comfortabel en compleet, Toyota Corolla 1.8 Hybrid Business Intro
Comfortabel en compleet, Toyota Corolla 1.8 Hybrid Business Intro Foto:

Auto Ruiter: zij werken aan uw auto, u werkt door terwijl u wacht

Tijd is geld. Auto Ruiter denkt met zijn klanten mee en heeft iets bedacht waardoor het onderhoud aan uw auto u geen tijd kost. 

Onderhoudsbeurten worden dagelijks uitgevoerd op vaste tijdstippen: 8.15 uur, 10.15 uur en 13.00 uur. Terwijl de monteur aan het werk gaat, neemt u een lekker kopje koffie, logt u in op de gratis WiFi en gaat u aan het werk. Efficiënt geregeld. Auto Ruiter scoort niet voor niets een waarderingscijfer 9,6 bij de klanten. ‘Vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken en een goed gespecificeerde nota’, zegt Frank uit Leiden bijvoorbeeld, ‘Ik kom nu 30 jaar bij Auto Ruiter en altijd zoals het hoort!’

Auto Ruiter is officieel Honda-dealer voor het Westland, waaronder Wateringen, Den Haag, Delft en Rijswijk. Op uw Honda krijgt u gratis een jaar Honda Assistance na een kleine of grote beurt. Maar bij Ruiter hebben ze ook verstand van en liefde voor andere merken. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte Honda's en het onderhoud hiervan, verzorgt het kleine en betrouwbare team onder andere reparatie en vervanging van autoruiten, onderhoud aan en reparatie van de airconditioning van uw auto en het wisselen en opslaan van zomer- en winterbanden. 

Toyota Corolla
In het aanbod van pico bello occasions heeft Auto Ruiter ook andere merken. Graag brengen ze de Toyota Corolla 1.8 Hybrid Business Intro onder de aandacht. Deze pittige, rode metallic automaat is van juli 2019 en heeft 18.358 km gereden. De motorinhoud is 1.798 cc. Corolla staat bekend om zijn standaard uitgebreide veiligheids- en hulpsystemen, dus ook dit hatchback model beschikt onder andere over ingebouwde navigatie, achteruitrijdsensoren en een parkeerassistent. Dankzij de stoelverwarming heb je bovendien nooit koude billen. Kom hem bekijken en/of vraag een proefrit aan. Misschien is dit rode pepertje binnenkort wel van jou!

Oosteinde 22, Wateringen
0174-297 161
www.auto-ruiter.nl