Afbeelding

Seven Days zorgt voor een simpele twist in jouw interieur

Het is niet voor niks dat mensen van de andere kant van het land naar hartje Delft afreizen voor interieuradvies van Seven Days. De professionals weten namelijk waar ze het over hebben en zorgen ervoor dat jouw interieur op een simpele manier een twist krijgt.

Seven Days heeft ontzettend veel nieuwe stoffen met verschillende texturen en kleuren in het assortiment. Daarmee kan je je huis op een eenvoudige manier een andere uitstraling geven door simpelweg kussenhoezen, plaids of vloerkleden te vervangen. Zelf je interieur een opknapbeurt geven is niet altijd even makkelijk. De medewerkers helpen jou er daarom al te graag bij. Aan de hand van foto's, plattegronden en jouw wensen komen zij al een heel eind. 

Art of living
Wanneer je de winkel binnenstapt zul je meteen merken dat Seven Days beschikt over een ijzersterke meubelcollectie met verfijnde accessoires en eigentijds groen. Zij geven 'wonen' en nieuwe betekenis.

Sterk in advies
Omdat Seven Days zo sterk is in het geven van advies, krijgen ze de laatste tijd ook veel meer zakelijke klanten die om advies vragen. In een handomdraai worden ‘ saaie ‘ werkplekken voorzien van een nieuwe look. De winkel bevindt zich op de Oude Langendijk 7A. Elke dinsdag tot en met vrijdag zijn de deuren geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en elke eerste zondag van de maand van 13.00 uur tot 17.00 uur. Kijk om alvast een indruk te krijgen op www.sevendaysstore.nl