Afbeelding
Foto: KOOS BOMMELE

Jazz Festival Delft in augustus

Dit jaar gaat Delft weer aan in het laatste weekend van augustus! Onze prachtige historische stad vult zich die dagen met pakkende ritmes. Relaxed of juist vol energie? Het is allemaal op wandelafstand van elkaar te vinden van 25 tot en met 28 augustus. Bekijk het programma en de plattegrond op www.jazzfestivaldelft.nl om jouw bezoek goed te plannen.

Delft & jazz is al 35 edities lang een gouden combinatie. Dit jaar keert die geweldige combinatie terug voor de 36e editie. De veelzijdigheid van jazz én de betovering van Delft; het is en blijft een ultieme mix. Want jazz is net als Delft niet in één hokje te stoppen. Beide staan voor authenticiteit, connectie in sfeer en vermaak, spontaniteit, originaliteit en vooral heel veel plezier in het leven. Een feest voor jonge en oudere oren, met aanbod voor alle muzikale voorkeuren. 

De missie van de organisatie: zoveel mogelijk mensen, ook jongeren, verbinden door ze het echte ‘Jazz-gevoel’ te laten beleven. Want Jazz staat voor heerlijke muziek en het leven vieren. Jazz Festival Delft heeft een brede en kleurrijke programmering. Naast het ‘oude’ Jazz is er ook plaats voor nieuwe geluiden, invloeden uit andere muziekstijlen, culturen en kunstvormen. Voor iedere smaak een passend aanbod: hiermee willen ze een zo groot mogelijk publiek aanspreken.

De organisatie van het festival gelooft in het talent en de ambities van mensen. Artiesten uit binnen- en buitenland, oude rotten in het vak en jong talent: ze geven ze graag een podium om hun passie te delen.

En wat betreft sfeer en locaties kan het niet mooier dan in Delft! De historische pleintjes bieden een setting vol karakter voor de verschillende liveacts. Doordat ze op gehoorafstand met elkaar verbonden zijn, voelt het geheel weliswaar ruim en dynamisch, maar tegelijkertijd compact en knus.  

Volg de socialemediakanalen van Jazz Festival Delft en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!