Afbeelding
Foto:

De Hoven, een begrip in Delft

Of je nu je dagelijkse boodschappen moet doen, even lekker wilt lunchen of een middagje wilt winkelen, De Hoven is al jaren een begrip in Delft. Meer dan 50 winkels in één winkelcentrum en voor ieder wat wils! 

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij onder andere Dirk van den Broek en de Jumbo, maar ook bij wat kleinere winkeltjes zoals bijvoorbeeld Kaas- en Notenbar Steijger, de Candy Shop en Bakker Ammerlaan. Kom je met de auto naar de Hoven? Dan parkeer je de eerste 3 uur gratis! 

Ook als je gezellig wilt gaan lunchen, voor een kopje koffie of voor bijvoorbeeld een lekker visje ben je in De Hoven op het juiste adres. Bij Martinus staan ze elke dag voor je klaar voor een kopje koffie, een lekkere lunch of diner en een gezellige borrel! Bij vishandel Vistotaal kun je terecht voor dagelijks verse vis. Bij Amy's Koffie & Broodjes hebben ze dagelijks heerlijke verse koffie en broodjes. Een lekker ijsje kun je tussen het shoppen door halen bij de Kwalitaria en Leonidas.

Bij De Hoven ben je ook op het juiste adres voor een geslaagde middag shoppen. Shop de mooiste sieraden bij Lucardi of Lina Jewels en voor een nieuwe outfit kun je een kijkje nemen bij The Stone, Yes Yes Fashion, Van Klasse Mode, Shoeby en nog veel meer! 

Ook zijn er regelmatig evenementen in De Hoven. Voor meer informatie ga je naar:

www.de-hovenpassage.nl.