The Gents
The Gents Foto:

Mannenensemble The Gents brengt kerstconcert ‘Voices in the Snow'

The Gents presenteren een traditioneel kerstprogramma met bekende kerstliederen en wisselen deze af met onbekende parels uit de a capella koormuziek.
Voor het echte kerstgevoel bent u bij de concerten van The Gents aan het goede adres. Met de sprankelende heldere klank van de countertenoren en de diepe, warme basklanken, bezorgt het mannenensemble u muzikale cadeautjes. Om van te genieten, om zachtjes mee te neuriën en om warm van te worden.
Vocaal ensemble The Gents is een voor Nederland uniek gezelschap dat zich een vooraanstaande plaats heeft verworven binnen de internationale muziekwereld. De groep zangers wordt alom geroemd vanwege de bijzondere klank, de grote mate van flexibiliteit en de weergaloze interpretatie van zeer uiteenlopend vocaal repertoire. De omvang van dit mannenensemble dat voornamelijk a-capella-repertoire uitvoert, maakt The Gents uniek. Daar komt bij dat het repertoire van The Gents zich niet beperkt tot een specifieke periode. Van renaissance tot romantiek, pop en jazz, de mannen zingen het met verve!

Datum: zaterdag 17 december. Tijd: 20.00 uur. Prijs: 23 euro. Inclusief diner 46,50 euro. Locatie: Op Hodenpijl. Kaarten: www.ophodenpijl.nl.