Hilde de Wolf
Hilde de Wolf Foto:

Lunchpauzeconcert On the cold ground

Een bijzonder blokfluitconcert van VAKdocent Hilde de Wolf op 20 december tijdens het Lunchpauzeconcert van De VAK. Hilde neemt je mee op de vleugels van de Renaissance-, Barok- en Rococo-periode. Gebruikmakend van veel verschillende fluiten. Kenmerkend van deze muziek is de eenvoud, gevoeligheid, frivoliteit en sierlijkheid. Luisteren naar het concert is gratis. We starten om 12.15 uur op het podium in OPEN.

Na afloop van het concert is een lunch in het Proeflokaal. Graag vooraf reserveren via info@vak-delft.nl o.v.v. Lunchpauzeconcert december. Je betaalt € 6,50 aan de kassa van het Proeflokaal.

Meezingmiddag in De Hofstee
Met een hapje en drankje komen we steeds meer in de kerststemming met Nederlandse en Engelse kerstliedjes. Denk aan: The most wonderful time of the year, Eenzame kerst, Jingle bells rock, Hoog daar aan de hemel, Rudolph en nog veel meer! De meezingmiddag op 20 december is speciaal voor senioren.

We starten om 13.30 uur in de De Hofstee. Graag aanmelden via e-mail info@vak-delft.nl o.v.v. meezingmiddag 20 december. Betalen: 3,50 euro aan de deur contant of via pin.