Lotgenotengroep
Lotgenotengroep Foto:

Humanitas Lotgenotengroep Rouw bij partnerverlies

Het verlies van een partner kan je het gevoel geven dat niets er meer toe doet. Een toekomst waarin je samen op kon trekken is ineens verdwenen. Toch moet of wil je verder met je leven. Weet je even niet hoe en kun je wel wat steun gebruiken? Dan is de Lotgenotengroep Rouw er speciaal voor jou. 

Hier ontmoet je mensen die jouw verhaal en gevoelens herkennen. In enkele ontmoetingen staan zaken centraal als: afscheid (kunnen) nemen, reacties van de omgeving, lichamelijke klachten en persoonlijke ervaringen. Een groep bestaat uit zes tot acht lotgenoten en wordt begeleid door twee ervaren vrijwilligers. Gedurende een paar maanden komt de Lotgenotengroep negen keer bij elkaar op maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur op de Nassaulaan 23 in Delft.

De eerstvolgende Lotgenotengroep start op 6 februari 2023. Voor aanmelding en/of nadere informatie kan je bellen met 06-13274650 of via mail rouwenverlies@humanitasdelft.nl. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Humanitas vraagt een bijdrage in de kosten van 20 euro voor deelname aan alle bijeenkomsten.