Renske is blij met haar nieuwe werkplek
Renske is blij met haar nieuwe werkplek Foto:

Wassen, knippen, verven en permanenten bij Art of beauty by Renske!

DELFT - Het Bagijnhof is een kapster rijker. Na 31 jaar bij Van Beek Kappers te hebben gewerkt, nam Renske Kattevilder afscheid om per 1 november voor haarzelf te beginnen. Inmiddels is Art of beauty by Renske een feit!

Bij Van Beek Kappers heeft Renske altijd met veel plezier gewerkt. "Ik heb er een geweldige tijd gehad, met leuke collega's en klanten", vertelt ze. "Maar toch bleef het kriebelen om een nieuwe uitdaging aan te gaan en op eigen benen te gaan staan. Toen de kans zich voordeed om hier zelfstandig aan de slag te gaan, heb ik die dan ook gegrepen." Renske heeft zich als zelfstandige aangesloten bij Art of beauty. "Hier huur ik een stoel en is iedereen welkom: dames, heren en kinderen." Over de locatie op Bagijnhof 1 is Renske enorm enthousiast. "Het is een prachtige plek met uitzicht op de Phoenixstraat, waar van alles gebeurd. Een superleuke plek en ook nog eens goed bereikbaar met de tram!"

Nieuwe klanten
Veel van haar vaste klanten zijn met Renske meegegaan naar haar nieuwe werkplek. "Mijn oude werkgever vond dat geen probleem, dus dat is erg fijn. Maar ik vind het natuurlijk ook leuk om aanloop te hebben van nieuwe klanten. Die zijn dan ook meer dan welkom in mijn kappersstoel!" 

Mensen blij maken
Na 31 jaar heeft Renske nog altijd veel plezier in het werk dat zij doet. "De mensen blij maken met een nieuwe look en het gezellige contact dat je hebt met klanten vind ik hartstikke leuk. Daar wil ik dan ook nog jaren mee doorgaan!" 

Wil jij een afspraak maken bij Art of beauty by Renske? Dat kan online via de website art-ofbeautybyrenske.nl, waar tevens een prijslijst te vinden is. Mail voor meer informatie naar info.by.renske@gmail.com of bel naar 015-2155081 of 06-21997603.