De Kerstman bezoekt De Hoven Passage op 17, 21 en 24 december
De Kerstman bezoekt De Hoven Passage op 17, 21 en 24 december Foto:

Feest met de Ho-Ho-Hoven Winterkalender!

DELFT - Het wordt feest met de Ho-Ho-Hoven Winterkalender! Vanaf nu tot en met 24 december is er elke dag iets te doen in De Hoven Passage. Doe mee aan de winterse activiteiten of haal een van de giveaways op bij de winkels.

Giveaways
Met de Ho-Ho Hoven Winterkalender worden de wintermaanden dus nog gezelliger én voordeliger. Op maandag 5 december haal je bij Shoeby op vertoon van de Ho-Ho-Hoven Winterkalender gratis twee kerstballen op van Fred van Leer. Op 6 december kun je naar De Schoenmaker voor een gratis schoonmaakspons voor schoenen, op 7 december naar Bloeiend voor gratis hyacintbolletjes en op 8 december haal je een heerlijk zakje noten bij Kaas- en Notenbar Steijger. Bij Bram Ladage krijg je op vertoon van de kalender op 9 december een Normale Bram voor niets en op 10 december krijg je bij Het Hoekje een stuk taart gratis. De giveaways voor de rest van de maand vind je op de website van De Hoven Passage. Haal een Ho-Ho-Hoven Winterkalender op bij een van de winkels in De Hoven Passage. Laat de Ho-Ho-Hoven Winterkalender zien bij de winkel waar die dag een actie is en krijg een gratis giveaway. Let op, want op = op!

Activiteiten
Naast de giveaways is er deze maand ook van alles te doen in De Hoven Passage. Kom kerstballen versieren op 14 december, bezoek op 17 december de kerstmarkt met kerstkoren en kerstacts of ga met de kerstman op de foto. De kerstman keert op 21 december nog eens terug. Die dag kun je ook een gingerbreadmannetje komen versieren. Op 24 december is de kerstman er ook weer, en zijn er wederom kerstacts en kerstkoren.

Benieuwd naar meer giveaways van de ondernemers in De Hoven deze maand? Houd dan de socialmediakanalen van De Hoven Passage in de gaten of neem alvast een kijkje op www.de-hovenpassage.nl/evenementen.