Bij Roepman Makelaardij draait men de hand niet om voor bijstand in het aankooptraject van een woning (Foto: PR) .
Bij Roepman Makelaardij draait men de hand niet om voor bijstand in het aankooptraject van een woning (Foto: PR) . Foto: Picasa

U wilt een woning kopen....

DELFT- Wanneer u op zoek gaat naar een woning zult u waarschijnlijk diverse makelaars raadplegen om te kijken of zij een woning in de verkoop hebben welke voldoet aan uw wensen. Echter, wat veel mensen zich niet realiseren, is dat deze makelaars in opdracht werken van de verkoper en proberen deze woning tegen de hoogst mogelijke prijs en de meest gunstige condities voor de verkoper te verkopen.


Zoekopdracht
Stel uzelf sterk op en schakel uw eigen NVM-makelaar in, die niet de belangen van de verkopende partij behartigt, maar juist die van u! Met onze vrijblijvende zoekopdracht bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze gecertificeerde makelaar, die u gedurende het gehele aankooptraject begeleidt: vanaf de zoektocht tot en met de overdracht bij de notaris. Extra aandacht wordt hierbij gevestigd op de bouwkundige staat, de wettelijke onderzoekplicht van de koper en de uiteindelijke prijsonderhandelingen. Uiteraard begeleiden wij u op basis van het no cure no pay principe: pas bij de overdracht van uw nieuwe woning verrekenen wij de met u overeengekomen makelaarscourtage.

Op zoek naar de ideale woning?
Het kopen van een woning is niet voor iedereen een dagelijkse bezigheid, maar wel voor Roepman Makelaardij! Wij bieden u een vrijblijvende zoekopdracht, een service die u actief begeleidt bij het kopen van uw droomhuis. Zo neemt u geen overhaaste beslissingen, niet alleen gezien de financiĆ«le consequenties die daaraan verbonden zijn, maar vindt u ook gemakkelijker de woning waarnaar u op zoek bent. Maak nu een afspraak bij ons op kantoor aan de Molslaan 43 te Delft en ontvang dagelijks het allernieuwste aanbod van woningen die voldoen aan uw woonwensen.  

Het complete woningaanbod uit de regio
Het woningaanbod gaat verder dan slechts de woningen van het eigen kantoor of vereniging. U beschikt over het totale aanbod van alle denkbare woningaanbieders in de regio, onder andere: het totale aanbod van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Vereniging Bemiddelaars Onroerend goed (VBO), onafhankelijke makelaars in de regio en zelfs ook de zogenaamde "stille" - en particuliere verkopers. Het woningaanbod ontvangt u specifiek geselecteerd per stadsdeel, plaats, vraagprijs en vele andere voorkeuren die u aangeeft op het inschrijvingsformulier, voorzien van uitgebreide beschrijving en foto.

Interesse in een of meerdere woningen? Voorkom een miskoop en laat u gedurende het aankooptraject bijstaan door Roepman Makelaardij.

We zien u graag bij ons op kantoor. Maak gerust een vrijblijvende afspraak!    


Contact

Roepman Makelaardij

Molslaan 43

2611 RJ Delft

015-2134134

www.roepman.nl

Open: ma t/m vrij 9-17.15 u