Kom snoepen bij Brownies&downieS
Kom snoepen bij Brownies&downieS Foto:

Brownies&downieS bestaat een jaar!

DELFT - Alweer een jaar verder voor Brownies&downieS, en wat voor een jaar! Met een valse start door Corona zijn ze nu weer een stuk verder. 

"Een mooi groeiend proces waar wij al verschillende samenwerkingen met anderen zijn aangegaan. En niet te vergeten een fantastische groep jongeren die bij ons hun plekje gevonden hebben. Nu zijn we bezig om nog meer onze weg in het mooie Delft te vinden en onze onderneming een succes te maken. Wat wij merken is dat men nog steeds vol verbazing kijkt naar het grote pand. Er is bij ons veel mogelijk in ons historische pand. Van babyshower tot bruiloften, van vergaderingen tot jongerenactiviteiten. Vergeet ook de lichtjesavond niet. Dan zijn we open met een verhalenverteller en Christmas Carol-koor."

Kom eens gezellig langs, de jongeren bedienen u met een grote glimlach. Brownies&downieS is gevestigd op de Voldersgracht 12 in het centrum van Delft en is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 9.30 uur tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.browniesanddownies.nl/delft.