Het team van MORRIS NVM Makelaars/Taxateurs
Het team van MORRIS NVM Makelaars/Taxateurs Foto:

MORRIS: de sleutel tot een nieuw thuis

DEN HOORN- Het kopen van een woning is iets bijzonders. Dit doe je tenslotte niet iedere dag. MORRIS als de lokale NVM makelaar in de regio Delft begrijpt dit als geen ander. Met de vakkennis van MORRIS haal je dé klantgerichte makelaar in huis die je veel tijd en geld bespaart. 

Met MORRIS koop je zonder zorgen
"Het is onze missie om ieder huis de aandacht, waarde en zekerheid te geven van een thuis. Ieder huis is iemands thuis", zegt NVM-makelaar Maurice Mooij. "Het geeft ons dan ook een ontzettend goed gevoel wanneer we ouderen volledig hebben kunnen ontzorgen bij het vinden en het aankopen van een mooi appartement, de verkoop van de oude woning -waar zij vaak hun hele leven in hebben gewoond- en het hele proces van acceptatie dat daarbij komt kijken. Of wanneer het ons is gelukt om een starter aan een leuke starterswoning te helpen. Naast de functionele waarde is dus ook de emotionele waarde bij MORRIS erg van belang. Dat maakt het werk ook zo leuk vinden wij".

Ontzorgen
De enthousiaste teamleden van MORRIS zijn graag de personen die als eerste worden benaderd voor alle vraagstukken over wonen en bedrijfsmatig onroerend goed. Zodat ze deze gericht kunnen oplossen en de klant daarbij volledig kunnen ontzorgen. Zij ontzorgen je met deskundig advies, kwalitatief aanbod en oprechte betrokkenheid. Gericht op het creëren van zekerheid en een duurzaam rendement.

Wil je graag een woning of bedrijfspand laten taxeren, aan- of verkopen, huren of verhuren, dan wel deskundig advies hierover krijgen? Dan is MORRIS dé sleutel.
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We helpen je graag! Zo maakt MORRIS van elk huis een thuis. Jouw thuis!

Contact
MORRIS NVM Makelaars/Taxateurs
Dijkshoornseweg 37-A, Den Hoorn
015-7618128
info@morrismakelaardij.nl



MORRIS heeft de vereiste vakkennis in huis om van ieder huis een thuis te maken