Robert adviseert u graag
Robert adviseert u graag

Black Friday korting bij Dutch Dream!

Algemeen

DELFT - Goed geslapen? Niet? Profiteer nu van Black Friday kortingen tot 20 procent bij Dutch Dream Slaapcomfort!

Is je matras aan vervanging toe? Is de levensduur van je boxspring nu echt voorbij? Of ligt je kussen niet meer lekker? Loop dan eens binnen bij Dutch Dream in Delft. Hier krijg je nu namelijk op alles waar je op slaapt tot wel 20 procent korting!

Korting op alles
Op alles!? Ja, echt op alles waar je op slaapt krijg je korting. Dit betekent o.a. korting op je boxspring, op je matras, op je kussen EN zelfs op je hoeslakens. Daarbij is het leuke dat je jouw boxspring volledig naar wens kunt samenstellen. Deze wordt namelijk handmatig gemaakt in de eigen fabriek in Ter Aar (Zuid-Holland). Een fijn bed naar wens in vormgeving, formaat en stofkeuze.

Boxsprings
Naast de eigen productie heeft Dutch Dream ook andere mooie merken in het assortiment. M line bijvoorbeeld, dit merk staat vooral bekend om haar drukverlagende matrassen. Pullman blinkt daarentegen vooral uit met hun pocketveermatrassen en luxe boxsprings (zie afbeelding). Maar ook de boxsprings van Cinderella en de waterbedden van Poseidon bieden een heerlijke ondersteuning. Ook op deze merken zit nu een leuke korting. Zo is er voor ieder wat moois!

Advies
De korting is geldig tot en met zondag 27 november. De adviseur van Dutch Dream neemt heel graag de tijd voor je! Kom gerust eens binnenlopen bij de Schieweg 87-C in Delft. Kom kijken en testen in een fijne en ongedwongen sfeer die je in de winkel zult ervaren.

Meer informatie over de Black Friday actie vind je op de website: 

www.dutchdreamslapen.nl