De Schoenmaker bevindt zich in De Hoven
De Schoenmaker bevindt zich in De Hoven

Vakmanschap in De Hoven Passage

Algemeen

DELFT - Al meer dan veertig jaar repareert Schoenmakerij Bennink schoenen. Door deze ruime ervaring levert de Schoenmaker hoge kwaliteit en verzekert hij u van vakmanschap.

De Schoenmaker vindt u in De Hoven, Martinus Nijhofflaan 4. “Bij Bennink De Schoenmaker repareren wij de zolen en hakken van uw schoenen. U krijgt ze weer terug als nieuw. Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn met het repareren van ritssluitingen, hielvoeringen, stik en plakwerk of het oprekken van schoenen. Een nieuwe zool nodig voor uw wandelschoenen? Geen probleem, wij maken het voor u in orde!” Heeft u snel last van vermoeide voeten? Loop ook dan eens binnen. “Wij verkopen inlegzolen met een voetbed. Deze inlegzolen bieden extra steun en comfort en ondersteunen de natuurlijke vorm van uw voet.” 

Sleutelservice
“Binnen de schoenmakerij bieden wij ook een sleutelservice aan. In principe maken wij bijna alle soorten sleutels, waaronder uw huissleutel, fietssleutel, caravansleutel, autosleutel, scootersleutel, brievenbussleutel en binnendeursleutel. Een groot deel van de sleutels kan direct worden gemaakt terwijl u wacht.”

Sneaker Cleaner
Bij Bennink De Schoenmaker vindt u een uitgebreide collectie aan schoenverzorging. Nieuw is de Dr. FrisK Sneaker Cleaner Kit. Deze Cleaner is voor 98 procent natuurlijk en compleet biologisch afbreekbaar. De zacht schuimende cleaner reinigt effectief en verwijdert snel alle vuil en vlekken. Met één flesje Dr. FrisK Sneaker Cleaner (118ml) kunt u bij normaal gebruik zeker 100 keer uw sneakers schoonmaken. Voor maar 17,95 euro kunt u dus maar liefst 100 keer uw geliefde sneakers schoonmaken.

Kijk voor meer informatie op www.benninkdschoenmaker.nl.