Gino en Miranda adviseren u graag over de mogelijkheden
Gino en Miranda adviseren u graag over de mogelijkheden Foto: CT

Haco Delft inspireert jou!

Algemeen

DELFT - Wil jij de winter tegemoet met hippe nieuwe meubels? Stap dan binnen bij Haco Wonen en Slapen op Woonboulevard Leeuwenstein voor leuke woonideeën. Grote kans dat jij hier je nieuwe inrichting vindt, van bank tot bed en van kast tot accessoires volgens de laatste trends.  

“We hebben veel nieuwe modellen banken in verschillende stoffen”, vertelt Gino. “Onze banken zijn zelf samen te stellen, zowel qua kleur als opstelling. Wij hebben hier veel hoekbanken staan, maar de meeste modellen zijn ook in aparte delen leverbaar.”

Niet alleen voor je nieuwe bank kom je naar Haco, ook voor je nieuwe bed. “Onze boxprings zijn van goede kwaliteit, tegen een goede prijs”, aldus Miranda. “Ook hiervoor geldt dat je hem helemaal kunt samenstellen hoe jij dat wilt. De bedden zijn er in waanzinnig mooie stoffen in een heleboel kleuren. Kom proefliggen op de proeftoppers, bepaal de hardheid van je matras en de pocketvering van je onderbox. Denk je dat het hoofdbord niet door het trapgat van jouw woning past? Ook daar hebben we een oplossing voor. De hoofdborden kunnen namelijk in twee delen geleverd worden.”

Nieuwe kast nodig? Gino: “Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden en maken een 3D-ontwerp, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de kast er uit komt te zien. We bieden veel verschillende maten aan, en ook over een prettige indeling aan de binnenkant denken we graag mee.”

Sinds deze week hangt bij Haco een nieuwe collectie glasschilderijen, helemaal volgens de trend van nu. Neem nu de decembermaand in aantocht is ook eens een kijkje in de accessoireshoek. “Wij doen graag leuke cadeausuggesties”, aldus Miranda. “Liever een cadeaubon? Die pakken wij leuk voor je in!”

In 2023 kun je weer veel nieuws verwachten bij Haco. Niet alleen binnen, maar ook buiten. “Wij krijgen namelijk een nieuw logo en nieuwe huisstijl”, vertelt Gino. “Dit past veel beter bij ons moderne imago!” Kijk op www.haco.nu/haco-delft voor meer informatie.