Muziek op Schoot
Muziek op Schoot

Korte cursus Muziek op Schoot bij Rootz

Algemeen

Bij Rootz Muziekschool in Delft worden -behalve de lessen voor jongeren en volwassenen- ook cursussen aangeboden voor de allerkleinsten (van 4 maanden tot 4 jaar): De cursus “Muziek op Schoot” is bedoeld voor kind en ouder/verzorger SAMEN. Ouder/verzorger kan ook opa /oma of een vertrouwde oppas zijn.

Bij Rootz in Delft gaat binnenkort een korte serie Muziek op Schoot van 3x van start op woensdagen 7, 14 en 21 december. Een leuke gelegenheid om hiermee kennis te maken en misschien vanaf januari met een langere serie mee te doen! Bij voldoende belangstelling komt er ook een baby groep. Kijk voor info en aanmelden op rootzmuziekschool.nl/cursussen/muziek-op-schoot/. 

Ook voor zangles en voor sommige instrumenten is het mogelijk om op korte termijn te starten met lessen. Bijvoorbeeld met een ‘kennismakingscursus’ (= 4 individuele lessen van 30 minuten voor in totaal 88,50 euro). Rootz heeft leslocaties in Delft, Pijnacker en Nootdorp. Informatie is te vinden op rootzmuziekschool.nl. Je kan ook bellen met 015-3694902.