Het team van Computershop Delft (Foto: Koos Bommelé)
Het team van Computershop Delft (Foto: Koos Bommelé)

Computershop Delft: goed verstaander heeft half woord nodig

Algemeen

DELFT- Al dertig jaar timmert Computershop Delft aan de weg als het gaat om automatiseringsproducten, service en reparatie. “Onze kracht zit hem in dat we verstaan wat iemand zegt. Soms zegt men A, maar bedoelt men B. Wij zijn goed in dat stapje doordenken, het waarom vragen, het zoeken wat erachter zit”. 

Markt volgen
Aan het woord is Erik van Schelven, die zelf al die dertig jaar al aan de zaak verbonden is. Aanvankelijk als medewerker, inmiddels als eigenaar. Hij maakt deel uit van het team van twee fulltimers en twee parttimers. In die jaren heeft hij de markt zien verschuiven van desktops naar laptops naar tablets. “Wij volgen de markt. Ook de Technische Dienst wordt steeds uitgebreider. We kijken continu naar nieuwe technieken en volgen cursussen of brengen ons zelf dingen bij, dat verschilt per item”.

Werken vanuit kracht
Inmiddels weet de klant de weg naar de Binnenwatersloot 34 goed te vinden. “Wij staan goed bekend denk ik. Mond tot mond reclame is hierin een belangrijk onderdeel”, aldus Erik. Niet voor niets heeft de shop als doel “Jou tevreden te stellen met een meer dan perfect automatiseringsproduct en een service erbij die gewoon af is”. Er is een haal/breng service en de mogelijkheid voor hulp op afstand. Hiervoor dient wel TeamViewer gedownload te worden. Uiteraard kan men producten aanschaffen via de webshop. “Altijd voor de juiste prijs bij het juiste product”, aldus Erik. “Winkels als de onze werken vanuit hun kracht , niet vanuit aanbiedingen. Maar dit beseft de klant terdege”.