Rob van Mierlo, Corné van Kapel, Wilma Broeseliske,, Marja van Bijsterveldt, Sander den Hollander en Eduard Wijgers (Foto: Koos Bommelé)
Rob van Mierlo, Corné van Kapel, Wilma Broeseliske,, Marja van Bijsterveldt, Sander den Hollander en Eduard Wijgers (Foto: Koos Bommelé)

Dag van de Ondernemer in Delft

Algemeen

DELFT - Afgelopen vrijdag werden door heel Nederland ondernemers centraal gezet tijdens de Dag van de Ondernemer. In Delft brachten Wilma Broeseliske en Corné van Kapel namens MKB-Delft samen met burgemeester Marja van Bijsterveldt en wethouder Maaike Zwart een bedrijfsbezoek aan ondernemers van de Kleveringweg. Dit met als doel om de verbinding te versterken tussen de gemeente, MKB en ondernemers. 

Respect
MKB-Nederland en natuurlijk MKB-Delft vinden dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop er aandacht wordt gegeven aan het belang van onze ondernemers in de samenleving.

Bedrijven
Jaarlijks worden bedrijven in verschillende Delftse gebieden bezocht door MKB en gemeente. De bedrijven die vrijdag werden bezocht zijn Kunstwacht, Ruitenburg, Verwol, Race Planet en Renaud.

Hart onder de riem
“De Dag van de Ondernemer is er om de ondernemers in het zonnetje te zetten”, vertelt Corné van Kapel. “Dat wordt jaarlijks gedaan, met uitzondering van afgelopen coronajaar. Juist dit jaar is het extra belangrijk om de Delftse MKB een hart onder de riem te steken, want het zijn turbulente tijden voor ze.”

Welvaart
Ondernemers zorgen onder meer voor werkgelegenheid, voor een leefbare stad en voor welvaart. Daarom vinden MKB Delft en gemeente Delft het belangrijk om de ondernemers van onze stad te bedanken. Uiteraard zijn MKB Delft en gemeente Delft doorlopend met elkaar in gesprek om het ondernemersklimaat te verbeteren.