Bertels is benoemd tot hofleverancier van de Koninklijke Sinterklaasmandarijnen (Foto: Koos Bommelé)
Bertels is benoemd tot hofleverancier van de Koninklijke Sinterklaasmandarijnen (Foto: Koos Bommelé)

Het Pepernotenbal 2022 is een feit!

Algemeen

DELFT - Zaterdag 19 november is het eindelijk zover, Sinterklaas komt dan aan in Delft! En dat belooft weer als gewoonlijk een feestje te worden. Niet alleen deze zaterdag is het feest, want op woensdag 30 november en op zaterdag 3 december kan iedereen tussen de 3 en 8 jaar deelnemen aan het Pepernotenbal.

Dit jaar zal het Pepernotenbal er anders uitzien. Sinterklaas komt namelijk niet met zijn Pieten aan op het bal, maar met zijn sprookjesprinsessen De Pieten hebben het dit jaar namelijk zo druk, dat ze elke seconde nodig hebben om de pakjes van alle lieve kindjes uit Delft in te pakken. 

Sprookjesprinsessen
De drie sprookjesprinsessen van Sinterklaas zullen op het bal verschijnen in prachtige jurken. Sinterklaas zou het ook heel leuk vinden als de lieve kindertjes van Delft hun mooiste kleertjes aandoen en als echte prinsen en prinsessen te komen dansen. Sint zou het leuk vinden om met iedereen kennis te maken.

Koninklijke Sinterklaas mandarijnen
Op het bal zullen ook heerlijke Koninklijke Sinterklaasmandarijnen worden uitgedeeld van hofleverancier Bertels Groenten en Fruit. Gezond én lekker!

Kom jij ook?
Woensdag 30 november vanaf 14.30 uur zijn de kinderen met hun ouders welkom. Lukt het niet om op deze dag te komen? Maak je dan geen zorgen, want op zaterdag 3 december vindt het bal voor de laatste keer van dit jaar plaats om 13.30 uur. Aanmelden vooraf is verplicht! Mail naar pepernotenbal@museumhotels.nl en ontvang een bevestiging met tijdslot. Net als vanouds kunnen de kinderen hun verlanglijstje opsturen naar Sinterklaas. De brieven kunnen alvast verstuurd worden naar de locatie waar het Pepernotenbal zal gaan plaatsvinden, op de Oude Delft 189.