Vraag Adil gerust om meer informatie!
Vraag Adil gerust om meer informatie! Foto:

Zeeuw & Zeeuw Kia Delft: “Alles draait om zekerheid”

DELFT – Er zijn veel dingen waar je op let als je een occasion wilt kopen. Maar bij de meeste mensen staat zekerheid bovenaan. Je koopt immers een auto om er nog jaren plezier van te kunnen hebben. 

Dan zit je bij Zeeuw&Zeeuw Kia Delft wel goed. Want wie daar een occasion koopt mag er zeker van zijn dat de auto piekfijn in orde is. “Als we een occasion binnenkrijgen, door inruil of inkoop, dan komt die eerst bij ons in de werkplaats voor een technische controle”, vertelt verkoopadviseur Adil Azzaoui. “We lichten de auto helemaal door en alle eventuele gebreken komen eruit. Soms betekent dat, dat we de auto niet zelf meer als occasion verkopen. Dan moet er teveel aan gebeuren. En we willen echt achter de occasions die we verkopen kunnen staan.” Kleine problemen worden wel opgelost. Is de auto eenmaal door de 'techno' heen, dan laten we hem poetsen en schoonmaken en komt hij in de verkoop.” Dan houdt de zekerheid nog niet op: “Op iedere occasion geven wij sowieso 12 maanden garantie. Op de hèle auto. En jonge Kia's die we als occasion krijgen hebben vaak nog een aantal jaren fabrieksgarantie, die, zoals u weet, in totaal zeven jaar is.”

Door en door
Met de Kia Sportage Infra Red metallic die Zeeuw & Zeeuw Kia Delft deze maand in de spotlights heeft koopt u helemáál zekerheid: "Deze Sportage, in de luxe GT+ uitvoering, hebben wij in 2016 nieuw geleverd aan de eerste eigenaar en hebben we sindsdien ook in onderhoud gehad. We kennen de wagen dus door en door.” De auto is inderdaad rijk uitgerust met lichtmetalen velgen, panoramadak en klimaatcontrole, een trekhaak (en 1600 kg trekgewicht), automatische transmissie en heeft slechts 158.000 kilometer op de teller. "En nu met en speciale actieprijs van 22.250 voor 20.950 euro.
Nog meer zekerheid? Met Occasion Servicepakketten van Zeeuw & Zeeuw Kia Delft koop je extra voordelen, zoals diverse Zeeuw & Zeeuw Services, onderhoudspakketten of pechhulp. Informeer bij Adil of één van zijn collega's naar de mogelijkheden!
Meer info: www.zeeuwenzeeuw.nl.