Afbeelding

Het is bijna zover; de 3e vrijdag in november!

DELFT - Vrijdag 18 november zetten we in heel Nederland, dus ook in Delft, speciaal de ondernemers centraal op de Dag van de Ondernemer.

MKB-Nederland en natuurlijk MKB-Delft vinden dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop er aandacht wordt gegeven aan het belang van onze ondernemers in de samenleving. 

Een dag om de ruim 1,5 miljoen ondernemers in Nederland te bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. Ondernemers zorgen onder andere voor werkgelegenheid, voor een leefbare stad en voor welvaart. Daarom vinden MKB Delft en gemeente Delft het belangrijk om de ondernemers van onze stad te bedanken tijdens de jaarlijkse Dag van de Ondernemer. “Het zijn uitdagende tijden, dus goed om met elkaar stil te staan wat we doen in, voor en met de stad”, benadrukt Jeroen Heemskerk, voorzitter MKB-Delft. Uiteraard zijn MKB Delft en gemeente Delft doorlopend met elkaar in gesprek om het ondernemersklimaat te verbeteren.

Op vrijdag 18 november vanaf 17.00 uur tot 19.30 uur in het WestCord Hotel Delft, Olof Palmestraat 2, 2616 LM Delft kunnen ondernemers kennismaken met collega-ondernemers, ondernemersverhalen delen en ervaringen uitwisselen. MKB Delft en de gemeente Delft geloven in de verbinding tussen de ondernemers en de stad.
Meld u snel aan en neem vooral collega-ondernemers mee.

Aanmelden voor deze bijeenkomst (onder vermelding van uw bedrijfsnaam en voor- achternaam) kunt u voor maandag 14 november doen door een mail te sturen naar bedrijven@delft.nl