Hoe heet de Dinnershow in Studio 21? (Foto: Paul Ridderhof)
Hoe heet de Dinnershow in Studio 21? (Foto: Paul Ridderhof) Foto:

Enige echte dinnershow is terug in Studio 21!

HILVERSUM - Studio 21 en Wentink Forno & Partners hebben hun krachten gebundeld voor Dinnershow Grandeur. De inmiddels toch wel rijke historie van Studio 21 (sinds 1992), vormde voor de producenten de inspiratie om in het kader van het 30-jarig bestaan, het fenomeen dinnershow in Studio 21 te herintroduceren. 

Inmiddels is Studio 21 omgetoverd tot een high-end eventlocatie. Door het verbluffende driedimensionale effect van de LED schermen rondom wordt u continu meegenomen in het decor van absolute Las Vegas allure maar met een Hollands hart. De show in combinatie met een 4-gangen diner, uitgebreid drankenpakket en desgewenst met overnachtingsmogelijkheden in één van de rondom het Media Park gevestigde hotels biedt een totaalbeleving voor een onvergetelijke avond- of weekendje uit. Gasten worden geplaceerd aan tafels. Vervolgens wordt een welkomstdrankje alsmede een proeverij van 4 verschillende hapjes geserveerd. De inloopmuziek wordt verzorgd door pianist/entertainer Ger Savelkoul of Sjoerd Arends. De hoofdshow Grandeur is een show vol glamour en glitter in een hedendaags, geavanceerd technisch decor met als gastsolisten The Soul Sisters. Pop, Rock & Roll, klassiek met een knipoog, Motown, alles komt voorbij in deze 5 kwartier durende show met honderden schitterende kostuums. Een rollercoaster waaraan behalve door The Soul Sisters wordt medegewerkt door de van televisie bekende Bryan B, de hoofdrolspeelster van Anastasia Tessa Sunniva, Patricia van Haastrecht (TVOH), Janneke Elisabeth, Suzette, Roy v.d. Akker, Richy Brown, Ger Savelkoul, Sjoerd Arends, 20 dansers en orkest. Inmiddels bent u vanaf 18.15 uur vrijwel constant beziggehouden met heerlijke gerechten en absoluut topentertainment. Desgewenst bent u nu zelf aan de beurt tijdens de geweldige after party tot 23.45 uur waaraan wordt meegewerkt door alle artiesten die eerder op de avond hebben opgetreden. Een uniek avondje uit voor jong en oud.

Win gratis kaarten!
Delft op Zondag en het Kasteeltje mogen twee eersterangs kaarten aanbieden voor de geheel verzorgde dinnershow met een 4-gangen diner. Volgende shows: 10 dec, 17 dec, 25 dec en 21 jan. Wat je moet doen om kans te maken? Mail ons waarom jij deze prijs zou willen winnen én vertel ons hoe de Dinnershow in Studio 21 heet. Mailen kan naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl. Vergeet niet te vermelden welke datum jij naar Dinnershow Grandeur wilt gaan.