Afbeelding

Kopjesloop


Op zondag 13 november zal door AV De Koplopers weer een Kopjesloop worden georganiseerd in de Delftse Hout. Afstanden 5 en 10 km. 

Van tevoren inschrijven via de site! Afhalen startnummer in de kantine van korfbalvereniging DES-Sportpark Biesland. 

Info op www.dekoplopers.nl
Uitslagen op : www.uitslagen.nl

Agendapunt
toevoegen

Wil jij een activiteit toevoegen aan onze digitale agenda? Ga dan naar www.delftopzondag.nl en meld jouw agendapunt aan! 

Dag van de Mantelzorg

DELFT - Mantelzorger, je bent een held! Dat is het thema van de Dag van de Mantelzorg dit jaar. In de week rond 10 november worden ze in het zonnetje gezet.

Er zijn in die week verschillende activiteiten. Van workshops en wandelingen tot theater en iets lekkers – van Koffie met Kitty - tot een dagje Duinrell. Alle activiteiten zijn gratis.

Bent u of kent u een held? Meld u(w held) dan aan bij Delft voor Elkaar voor de mantelzorgnieuwsbrief. U krijgt dan automatisch bericht over de Dag van de Mantelzorg. En over de blijken van waardering voor de mantelzorgers.

Kijk voor meer informatie op de website van Delft voor Elkaar. U kunt mailen naar administratie@delftvoorelkaar.nl of het nummer 015-7600200 bellen.


Durf jezelf te zijn

"Kleinschalig en persoonlijk onderwijs. Dat geven wij. In al onze 13 colleges. We werken veel en overal samen. Zo zijn we een aantrekkelijke en ondernemende school voor beroepsonderwijs.

Durf vinden we belangrijk. Voor jou. Dat je durft te kiezen. Durft te groeien. Jezelf durft te zijn. Dat kan allemaal bij ons. Want je krijgt uitstekend en inspirerend onderwijs. Daardoor ontwikkel jij je talenten en je kwaliteiten. Je ontdekt wat je wilt. Met je diploma ben je straks een gewilde professional. Actief in de samenleving. Verbonden en betrokken. Anders omdat je jezelf bent. Daar houden we van.

Kijk op albeda.nl voor meer info.
Jij durft."