Wie durft? De Eerste Pubquizmarathon!

DELFT - Op 20 november organiseert partycentrum Onder Ons in samenwerking met De Pubquizmaster een PUBQUIZMARATHON: Twaalf uur lang pubquizzen!

De marathon start om 11.00 uur, en om 23.00 uur weten we wie er met de grote trofee naar huis mag.

Deze nu al legendarische quizdag zal plaatsvinden in Partycentrum Onder Ons te Delft.

De Pubquizmaster organiseert al vele jaren een maandelijkse pubquiz in Theater de Veste, maar ook in Het Delfts Brouwhuis is hij de vaste quizmaster.

De Pubquizmarathon wordt gespeeld in teams van 4 tot 6 deelnemers, er is plaats voor maximaal 20 teams. De kosten bedragen 70 euro per persoon, dit is inclusief een heerlijk lunch,- en dinerbuffet, een bittergarnituur en natuurlijk alle quizbenodigdheden.

Voor meer informatie of inschrijven kun je contact opnemen via:
marathon@pubquizmaster.nl.

Hackathon

DELFT E.O. - Om de bewustwording van het belang van privacy bij jongeren te stimuleren hebben de privacy-medewerkers van alle scholen van Scholengroep Spinoza op woensdag 2 november een Hackathon georganiseerd. Daarin werden leerlingen uitgedaagd om gegevens te hacken. 

Alle leerlingen van Spinozascholen, te weten Dalton College, François Vatel vmbo, Veurs Lyceum, Veurs Voorburg vmbo, Sint-Maartenscollege, Gymnasium Novum, ‘s-Gravendreef College, Grotius College, Pro Grotius, sc Delfland en ISK Delft, konden zich aanmelden om mee te doen. De opdracht was om in een fictieve digitale omgeving een oplossing te zoeken voor een probleem, waarbij toegang tot beveiligde gegevens noodzakelijk was. Deelnemers werden op die manier aan het denken gezet over hoe veilig ze hun eigen gegevens bewaren. Uiteraard was er per school een prijs voor de winnende leerling.

HTM verhoogt
frequentie tram 1

Vanaf maandag 7 november past HTM haar dienstregeling aan. De in oktober aangepaste dienstregeling voor tram 1 wordt teruggedraaid. Het blijkt namelijk uit het aantal reizigers dat het te druk wordt. 

Op werkdagen gaat de frequentie omhoog van 5 naar 6 keer per uur, en in de avond na 21.00 uur van 3 naar 4 keer per uur. Op zaterdag overdag van 5 naar 6 keer per uur, en in de avond na 21.00 uur van 3 naar 4 keer per uur. Op zondag in de ochtend voor 10.00 uur en avond na 21.00 uur van 3 naar 4 keer per uur en overdag van 5 naar 6 keer per uur.