Leon Korevaar
Leon Korevaar

Bakker Suikerbuik bakt weer Streeckulaas!

Algemeen

Mensen staan telkens weer in de rij voor een lekker stuk Streeckulaas van Bakker Suikerbuik. Een fantastisch product, gemaakt met ingrediënten uit de regio.

“Onze Streeckulaas wordt gemaakt van roomboter afkomstig van boeren uit Midden-Delfland en bloem van Delftse Molen de Roos”, vertelt bakker Leon Korevaar. “Daaraan voeg ik een flinke schep liefde van mijzelf toe. De Streeckulaas is lekker knapperig, romig en vol van smaak. Vooral de dunne speculaasjes en dikke speculaas zijn populair.” Mensen zijn steeds meer bezig met waar hun eten vandaan komt en maken nu bewuste keuzes. “Wij zijn gaan nadenken over een manier om die groep te bedienen. Zo is onze Streeckulaas ontstaan. Niet alleen een lokaal product, maar ook een bewuste keuze. De boter wordt namelijk gemaakt door vijf melkboeren die samenwerken om hun ‘restproduct’ bruikbaar te maken. Een groot succes!”

Benieuwd geworden naar de Streeckulaas? Bakker Suikerbuik is gevestigd op de Hippolytusbuurt 22-24. Zie ook: www.bakkersuikerbuik.nl