Foto: Kurt van der Elst
Foto: Kurt van der Elst

Voor iedereen die meer wil dan een leuk avondje uit

Algemeen

Meervoudig prijswinnende regisseur Jetse Batelaan komt met zijn nieuwste familievoorstelling op zondagmiddag 13 november naar Theater de Veste. Wil je echt iets bijzonders meemaken, zorg dan dat je erbij bent.

Batelaan staat bekend om zijn ontregelende jeugdvoorstellingen, die ook zeer geliefd zijn bij volwassen theaterbezoekers waarbij hij met humor allerlei theaterconventies omdraait. Zijn gezelschap Theater Artemis staat al jaren te boek als het spannendste dat het Nederlandse jeugdtheater te bieden heeft.

In ‘Een leuk avondje uit’ voor iedereen vanaf acht jaar, speelt hij met het genre musical en dit levert een hilarische en heerlijke show op. In deze voorstelling lopen de emoties hoog op. Verdriet, angst, liefde, schaamte, blijdschap en eenzaamheid krijgen allemaal hun eigen spetterende shownummer. Terwijl de musicalsterren zingen en dansen alsof hun leven ervan af hangt, proberen ze backstage de grootste gevoelens buiten de deur te houden. Maar dat is niet eenvoudig. Zeker niet als je mens bent. Zal het ze toch lukken om zichzelf een beetje in toom te houden?

Voor tickets zie www.theaterdeveste.nl