Guy Verbeek en Ed Hoogendijk in Ibiza
Guy Verbeek en Ed Hoogendijk in Ibiza

Een winter om niet te vergeten...op Ibiza!

Algemeen

DELFT - Wil jij er deze winter even tussenuit? Even tot rust komen en dat onder genot van fijn gezelschap en heerlijk eten? Ed Hoogendijk, zijn vrouw Miranda en hun goede vriend Guy Verbeek kunnen dit voor jou regelen. In samenwerking met VakantieXperts van der Werf in de hoven openen zij van 16 november tot 6 maart het pop-up boutique hotel: Ibiza Winter Hotel.

Vier jaar geleden ruilden Ed en Miranda Delft in voor Ibiza. zij ontdekten het eiland op culinair en spiritueel gebied. Waar het eiland om bekend staat zijn de feesten, mooie stranden en het heerlijke weer. Maar toch vinden Ed en Miranda Ibiza op zijn mooist in de winter. Dit willen zij graag delen met de Delftenaren. Ed was voorheen een actieve ondernemer in Delft en had 25 jaar als chefkok zijn eigen bistro. Daarnaast organiseerde hij samen met zijn goede vriend Guy verschillende evenementen in Delft, zoals Delft Serveert. Eenmaal in Ibiza begon het weer te kriebelen bij Ed en wilde hij graag iets organiseren voor de Delftenaren, maar dan op Ibiza. “Ik belde mijn maat Guy op en die reageerde meteen enthousiast”, aldus Ed. “Toen ik meekreeg wat Ed van plan was ben ik meteen naar Ibiza gegaan om hem te helpen,” vertelt Guy. 

Voor 16 weken weken wordt boutique hotel IbizaZen omgedoopt tot Ibiza Winter Hotel. Hier kunnen de gasten compleet tot rust komen en genieten van een volledig verzorgd arrangement. In de maanden november en december kan er geboekt worden van donderdag tot en met zondag en vanaf januari van vrijdag tot en met maandag. Bij aankomst word je opgehaald door Miranda of Ed en word je verwelkomd met een heerlijk glaasje bubbels. Tijdens het welkomstdiner wordt er meer verteld over de planning en is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor verschillende spirituele experiences. Op zaterdagavond is er een Magical Wonderland Dinner. Op deze avond zullen de gasten entertained worden.

Farm to Table
“Ik werk veel met lokale boeren samen en hou enorm van het concept ‘Farm to Table’. Dit houdt in dat het product in de ochtend van het land wordt gehaald en in de avond al wordt geserveerd. Ik vind het ontzettend gaaf om de gasten dit te laten ervaren,” aldus Ed. Ben jij geïnteresseerd en wil je er even tussenuit? Boek dan nu! Ga naar www.ibizawinterhotel.com voor meer informatie! En wie weet staan Ed, Miranda en Guy jou op te wachten deze winter.