Stadskantoor Delft
Stadskantoor Delft

Actie Energieloket vanuit gemeente Delft

Algemeen

DELFT - Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woning te isoleren. Het is comfortabel, goed voor het klimaat en het bespaart veel geld. Dit najaar organiseert het Energieloket Delft een actie voor particuliere woningeigenaren in de binnenstad, Delftse Hout, Hof van Delft, Ruiven, Vrijenban en Wippolder.

Hoe krijg ik mijn energierekening omlaag? Kan ik iets doen aan de tocht in huis? Hoe werkt een warmtepomp? Wat moet ik doen als ik zonnepanelen wil? En kan ik subsidie krijgen? Voor deze en andere vragen over energiezuinig wonen kunt u terecht bij het Energieloket van de gemeente.

Eerste ronde
Om Delftenaren te helpen bij het isoleren van hun huis, biedt het Energieloket Delft op verzoek van de gemeente gratis ondersteuning bij het verduurzamen van woningen. Daarom organiseren de gemeente en het Energieloket Delft een isolatieactie voor vloer-, bodem-, spouwmuur- en/of dakisolatie. Deze eerste ronde geldt voor huiseigenaren in de binnenstad, Delftse Hout, Hof van Delft, Ruiven, Vrijenban en Wippolder. Het gaat daarbij om woningen vanaf de bouwjaren 1925 tot 1998. Op de website van het Energieloket Delft kunt u zien of u voor de actie in aanmerking komt. Begin volgend jaar komen de andere wijken aan de beurt.

Persoonlijke offerte
Meedoen aan de actie biedt veel voordelen. Onafhankelijke technische specialisten hebben het aanbod in de regio bekeken. Gekozen is voor een installateur die een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft en garanties biedt. Dankzij het isoleren van veel woningen in een klein gebied kan het isolatiebedrijf daarbij slimmer plannen en een scherpe prijs bieden. En: het is maatwerk. Wie mee wil doen, krijgt een persoonlijke offerte, afgestemd op de woning en wensen.

Online informatieavond
Bent u een woningeigenaar in een van de genoemde wijken en heeft u belangstelling? Dan bent u van harte welkom bij de online informatieavond op donderdag 17 november, van 19.30 uur tot 20.45 uur. U kunt zich voor de informatieavond aanmelden via de website van het Energieloket Delft.


Wilt u straks ook echt meedoen met de actie? Dan moet u zich inschrijven voor 15 december 2022.