DELFT - Wippolder bekert nog een rondje verder. Afgelopen zaterdag werd vierde divisionist ARC na een 3-3 gelijkspel en strafschoppen uitgeschakeld. Trainer Mark Moen is een tevreden man.

- Ook tegen vierde divisionisten doen jullie het gewoon...
"We zijn inderdaad lekker bezig. Tegen RKAVV en SJC hebben we al eerder laten zien tegen ploegen van dat niveau een resultaat neer te kunnen zetten. Het kwaliteitsverschil tussen beide competities is ook niet heel groot; het is alleen heel lastig ertussen te komen door te promoveren."

- Waren jullie de bovenliggende partij?
"Het overgrote deel van de wedstrijd stonden we voor, maar in de slotfase kregen we het lastig en kwamen zij langszij. Dat kwam ook doordat we met veel spelers speelden die normaal niet in de basis staan. Hun trainer zei na afloop dat hij er vier miste; dat waren er bij mij elf. Prachtig om te zien hoe de jongens die er stonden de wedstrijd uit het vuur hebben gesleept." 

- En nu maar gewoon zo door?
"Dat is wel de bedoeling. Onze doelstelling is om bij de eerste vijf in de competitie te eindigen. Mocht dat nodig zijn, kunnen we de doelstelling omhoog bijstellen; is dat niet het geval, dan moeten we handhaven. Dat zou ook geen schande zijn: van tevoren dachten velen dat wij tegen degradatie zouden gaan strijden."