Van der Goes Slapen
Van der Goes Slapen Foto: Leo de Jong

Ontdek jouw ideale slaapcomfort

Algemeen

Onze slaapadviseurs hebben jarenlange ervaring en nemen ruim de tijd om samen met jou de beste bedcombinatie te vinden. Iedereen is verschillend: lengte/gewicht, transpireer je veel? In de ochtend opstaan met last van je onderrug? Midden in de nacht slapende armen/handen? Nekklachten? Dit zijn allemaal veel voorkomende klachten als je niet goed ondersteund wordt tijdens het slapen, daarom is het heel belangrijk een bedcombinatie te vinden die voor jou het meest geschikt is, zo kan het voorkomen dat jij en je partner totaal verschillende matrassen krijgen, het is tegenwoordig ook mogelijk in een groot tweepersoons matras een harde en een zachte kern te maken zodat je toch je eigen persoonlijke ligcomfort hebt.

Wij werken samen met zoveel mogelijk Nederlandse fabrikanten zoals  Pullman, Vandyck, Mline, Steel&Stokking, van OSS, ook hebben wij een Auping Studio en Boxsprings van het Belgische merk Beka.

Studio van der Goes is ook “Vandyck Experience Store”  

In onze showroom vind je een zeer uitgebreid assortiment Vandyck Bed&Badtextiel,

Vandyck is toonaangevend in Nederland voor wat betreft Dekbedovertrekken, Dekbedden, Handdoeken, Badjassen en Hoofdkussens.

Een goed hoofdkussen is net zo belangrijk als een goed matras, met een assortiment van wel 50 verschillende soorten helpen wij je graag het juiste kussen te vinden.

*Doe gelijk ideeën op bij onze Woonafdeling, alle nieuwste trends in vloeren, zonwering, gordijnen, behang en verf. 

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs bij Studio van der Goes Slapen in Nootdorp (makkelijk bereikbaar en gratis voor de deur parkeren) zodat we je de verschillende mogelijkheden kunnen laten zien en voelen of maak eenvoudig een afspraak via onze website: www.studiovandergoeslapen.nl  of bel even 015-3108241 (slapen)