De ontmoetingsruimte
De ontmoetingsruimte

Feestelijke opening Ontmoetingscentrum Het Venster

Algemeen

In de tuinkamer van de pastorie aan de Raamstraat 78. Door mw. Karin Schrederhof, wethouder Wonen, Zorg, Onderwijs en Sport. 5 november 2022 - 13.45 uur Raamstraat 78

Op zaterdag 5 november openen we in de tuinkamer van de pastorie van de Raamstraatkerk een ontmoetingscentrum voor mensen die te maken hebben met een chronische ziekte, een onzichtbare of zichtbare aandoening, licht of zwaar. Mensen die te maken krijgen met een chronisch zieke of zelf een ziekte hebben kunnen bij Het Venster zonder afspraak binnenkomen (lopen) en vinden er een huiselijke sfeer met anderen die ook met een ziekte of zieke leven. In Het Venster vinden de bezoekers hun weg naar lotgenoten, informatieve ondersteuning en allerlei activiteiten. Op den duur willen we hèt expertise- en informatiecentrum van Delft e.o. worden voor vragen aangaande chronische ziekten.

Het Venster staat los van de kerk en wordt gedragen door mensen weten dat een ziekte het leven kan beperken, maar niet hoeft te blokkeren. Elke dinsdag en donderdag bent u tussen 10.00 uur-13.00 uur van harte welkom in de tuinkamer.

Ieder is van harte welkom op de opening op 5 november en daarna op de dinsdag- en donderdagochtend. Er is muziek, wat woordjes en lekker hapjes. Laat ons even weten of u komt: 06 44 14 87 01 of 06 21 444 747 of hetvensterdelft@gmail.com

De tuinkamer is nu nog leeg, maar zal straks gevuld zijn met wijkbewoners en andere Delfenaren die te maken krijgen met een chronische ziekte of zieke.