PIJNACKER - Na een 1-0 overwinning op Ariston '80 is Oliveo de trotse medekoploper in 3C. Kort na rust zorgde Gerben Pels voor de beslissende goal.

- Dat was een lekkere...
"Ja, het is altijd fijn om de competitie goed te beginnen en na vier wedstrijden staan we gedeeld bovenaan met Zwarte Pijl, dat een beter doelsaldo heeft. Voor mijzelf was het pas de eerste wedstrijd na een coronabesmetting en longontsteking."

- En meteen ben je belangrijk...
"Het is natuurlijk inderdaad lekker om je doelpuntje mee te pikken. In het nieuwe systeem spelen we met wingbacks. Gerald Lagrand vult dat met zijn snelheid op de rechterkant prima in en ik stond als linkerverdediger op de juiste plek om zijn voorzet binnen te koppen."

- Wat was het voor wedstrijd?
"Voor ons was wel duidelijk dat Ariston '80 een goede, degelijke ploeg heeft. Het ging redelijk gelijk op, al hadden wij wel iets meer kansen. Gelukkig wisten we het na die goal ook achterin dicht te houden."

- En nu de koppositie niet meer weggeven?
"Dat zou wel het mooiste zijn, maar we weten het nog niet. We zitten voor het eerst in deze competitie en kennen de overige ploegen nog niet. Het is mooi waar we nu staan en we hopen zo hoog mogelijk te eindigen."