Schaaksimultaan DCSV

DELFT – De Delftse Christelijke Schaak Vereniging (DCSV) opent op vrijdag 28 oktober a.s. het schaakseizoen met een schaaksimultaan voor de niet-clubschakers en internetschakers, aangevuld met de leden van DCSV. Clubkampioen Ap Schipper speelt op die avond om 20.00 uur tegen een groot aantal tegenstanders. 

De simultaan wordt gehouden in het Buurthuis Het Voorhof, Herman Gorterhof 165 in Delft. In de omgeving is voldoende parkeergelegenheid en het ligt buiten Betaald Parkeergebied.

Deze simultaan is een uitstekende gelegenheid voor huisschakers om kennis te maken met het spelen in verenigingsverband. Deelname is geheel gratis. Er zijn diverse prijzen aan verbonden bij deze activiteit zoals een raadprijs en een prijs bij bepaalde kenmerken van partijstellingen.

DCSV speelt in principe om de twee weken op de vrijdagavond in Buurthuis Het Voorhof, Herman Gorterhof 165 te Delft. Voor de speelavonden: zie de website www.dcsv.info. Voor meer informatie over de vereniging kunt u terecht op www.dcsv.info of bij de wedstrijdleider Paul Steenweg, tel (015)2618055.

Voetbal
dit weekend

Zaterdag 22 oktober
DVC - De Ster (14.30 uur)

Oud-sporters gezocht!

REGIO - Sinds jaar en dag vindt u op de sportpagina van deze krant de rubriek 'Hoe gaat het met...?'. In dit populaire item in Delft op Zondag zijn inmiddels al honderden gezichten uit de voetbalwereld gepasseerd, uit Delft en omstreken. Sinds dit jaar doen wij het nét even anders. 

Niet meer alleen oud-voetballers, maar gezichten uit de volledige sportwereld in de regio. Oud-handballers, -hockeyers, -volleyballers, -tennissers, maar ook oud-turnsters, -dansers en -roeiers. We brengen graag elke sport aan bod. En dan ook niet meer alleen mannen, maar ook vrouwen waarmee we terugblikken op hun 'sportcarrière' en praten over de club of vereniging waarbij zij destijds aangesloten waren. Welke taken stonden hen na afloop van hun carrière te wachten en hoe ziet hun leven er tegenwoordig uit? Wij zijn benieuwd!

Aanmelden
Bent of kent u iemand die al een aantal jaren gestopt is bij zijn of haar sportvereniging en met ons wil terugblikken op die tijd? Wij horen het graag! Stuur een mail met informatie naar redactie@delftopzondag.nl en wij nemen bij interesse zo snel mogelijk contact op met deze oud-sporter.

Heeft u al iemand aangemeld? Dan nemen wij binnenkort contact op. Opnieuw aanmelden is dus niet nodig.