Sprit U All van Shertise Solano
Sprit U All van Shertise Solano

Laatste week tentoonstelling Shertise Solano in 38CC

Algemeen

De solotentoonstelling Spirit U All van Shertise Solano is te zien tot en met zondag 30 oktober. Die middag wordt om 16.00 uur de tentoonstelling afgesloten met een nieuwe performance, speciaal voor deze gelegenheid gemaakt.

Solano neemt je met deze expositie mee in haar mysterieuze wereld. Geïnspireerd op haar dromen maakt de Rotterdamse kunstenares van Antilliaanse afkomst indrukwekkende collages. De basis voor veel van haar kunstwerken is een foto van haar eigen gezicht, die ze telkens opnieuw vormgeeft. Naast de grote collages, die niet aan de muur hangen maar los in de tentoonstellingsruimte staan, zijn er ook kleinere werken en video’s te ontdekken. Ervaar in 38CC deze spannende tentoonstelling die bevolkt wordt door monsterachtige figuren: half mens, half dier, met indringende ogen en uitgestrekte klauwen.

29 en 30 oktober is het laatste weekend van de expositie. Ter afsluiting van de tentoonstelling ontwikkelt theatermaakster Milone Reigman een performance, die op zondag 30 oktober vanaf 16.00 uur is bij te wonen. 

Inloop: vanaf 15:30. Entree: gratis.