Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Hof van Delft Makelaardij

wonen

DEN HAAG/WATERINGSEVELD- Het is niet vanwege deze prettige woning dat Edgar Jonker en Anita Rietveld hun heil in Zoetermeer gaan zoeken. Edgar trok er in 2006 in een andere gezinssamenstelling in en Anita voegde zich in 2019 bij hem. Afkomstig uit Zoetermeer, bleef het bij Anita kriebelen om daar naar terug te gaan. Maar ze geeft volmondig aan dat het heel fijn wonen was in de Warschaustraat.

“Het huis heeft alles wat je nodig hebt, is heel comfortabel”, aldus Anita. “Maar omdat Anita graag terug wil, is het nu tijd om een nieuwe start in Zoetermeer te maken”, vult Edgar aan. “Ook omdat onze dochter Yara van bijna 3 nu nog niet op school zit en hier nog geen vriendinnetjes heeft gemaakt”.    

Ruim huis met mogelijkheden
Woongenot heeft het stel zeker gehad op dit adres. Anita: “We waren bijvoorbeeld gek op de tuin op het zuidwesten. In het voorjaar kun je er al lekker buiten zitten. Achterin is een tuin brede overkapping, die zo’n drie meter de tuin in steekt, dus je loopt altijd droog de schuur in. Maar wat nog mooier is: in de winter konden we regelmatig barbecueën onder de overkapping, bijvoorbeeld met kerst. En het is ook niet zo dat er door de overkapping geen tuin meer over is, want hij is zo diep dat er nog genoeg ruimte over is om te zonnen”.

Edgar, die dol is op koken, heeft veel genot gehad van de open keuken. “Door de verbinding met de huiskamer heb je interactie met je visite en kinderen. Het is bovendien een heel efficiënte keuken met een groot werkblad”. 

Anita roemt verder de hoge plafonds op de eerste verdieping. “Leuk voor een hoogslaper of als je hoge kasten kwijt wilt. Bovendien is er door de hoge plafonds ook makkelijk een vliering te maken. Wij hebben nu boven van twee slaapkamers één gemaakt, maar dit is desgewenst weer makkelijk terug te brengen naar twee. Bijvoorbeeld met het oog op een werkkamer voor thuiswerken”.

Ook over de badkamer wordt met veel lof gesproken. “Die is functioneel en zo ruim, dat een bad er met gemak is te realiseren”, aldus Edgar. “Er zit een toilet in, en beneden is een apart toilet aanwezig”. Verder wijst hij nog op het feit dat de wasmachine en droger keurig weggewerkt zijn in een dichte kast waar water toe- en afvoer is aangelegd.

Belangrijk voor energierekening
 Een heel interessant kenmerk van het huis is de goede (A-label) isolatie. Op het dak ligt, naast vier zonnepanelen, een sedum bed. “Dit groene dak zorgt ervoor dat het ‘s-zomers extra koel is en in de winter warm. Verder zijn meer zonnepanelen makkelijk te realiseren in verband met het zogenaamde lessenaar dak”. De kurkvloer op de begane grond zorgt voor isolatie en geluiddemping, en voelt prettig aan door zijn veerkracht. Als de vloer iemands smaak niet is, vormt deze een perfecte ondervloer.

Met winkelcentrum De Bogaard op fietsafstand, fijne buren, veilig spelen voor de deur, gratis parkeren en OV en ontsluiting (A4) bij de hand, is het hier nog prettiger wonen!

Warschaustraat 35, Den Haag
Vraagprijs is: 425.000 k.k.
Woonoppervlak is: 111m2
Hof van Delft Makelaardij
Wateringsevest 26B
2611 AW Delft
015-2126426
www.hofvandelft.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding