Drink jij ook een biertje mee bij de deelnemende horecagelegenheden?
Drink jij ook een biertje mee bij de deelnemende horecagelegenheden?

Barre Herfstbocken Fietstocht

Algemeen

DELFT/PIJNACKER - Op zaterdag 29 oktober van 13.00 uur tot 22.00 uur wordt voor de vierde keer de Barre Herfstbocken Fietstocht gehouden langs zes leuke horecagelegenheden in Pijnacker en Delft, waarbij alle deelnemers op elke locatie een heerlijk (Bock)biertje of ander drankje en een bijpassend hapje krijgen. Bij inlevering van een volle stempelkaart krijgen de deelnemers nog een leuk aandenken aan deze barre tocht.

Deelnemende locaties zijn:
- De Drie Heeren (Pijnacker)
- De Schaapskooi (Delft)
- Hampshire Hotel Delft Centre
- Cafe Huug (Delft)
- Het Koninghuys (Delft)
- Stadsbrouwerij De Koperen Kat (Delft)

Win kaarten!
Delft op Zondag mag twee keer twee kaarten weggeven voor de Barre Bockentocht die wordt georganiseerd op 29 oktober. Wil jij kans maken op die gratis kaarten? Stuur dan een mailtje naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl. Winnaars krijgen vanzelf bericht en kunnen vervolgens de kaarten ophalen bij De Koperen Kat aan de Schieweg 15M in Delft. 

Tickets
Verzekerd zijn van tickets? Kaarten kunnen in de voorverkoop voor 37,50 euro per stuk besteld worden via: www.ticketkantoor.nl/shop/DKK-4ebarrebock . Het is daarnaast ook mogelijk om direct al een stempelkaart te halen op een van de deelnemende locaties.