Heleen, Lissa en Bianca gaan de praktijk nu samen runnen
Heleen, Lissa en Bianca gaan de praktijk nu samen runnen

Van Leeuwen Huidtherapie zet stappen voor de toekomst

Algemeen

DELFT – Van Leeuwen Huidtherapie is al sinds 1996 een vertrouwd adres in Delft en is van plan dat te blijven.  

Om de toekomst van de praktijk zeker te stellen vormen  Bianca Semler en Lissa Hoek nu samen met oprichtster Heleen van Leeuwen een maatschap. De komende drie jaar zullen zij de praktijk aan het Kampveld gezamenlijk runnen. Per 1 januari 2025 is Heleen dan van plan met pensioen te gaan. Een spannende stap voor Lissa en Bianca, die beiden in 2019 in de praktijk kwamen werken. Maar wel één die ze met volle overtuiging nemen. Bianca: “Heleen heeft in de afgelopen 25 jaar een prachtige praktijk opgebouwd met veel expertise op, met name, oedeemtherapie en oncologische nazorg. Voor ons is het natuurlijk een verandering om ineens mede-eigenaar te zijn. Maar we kunnen in de komende twee jaar nog op de kennis en ervaring van Heleen bouwen, dus dat komt helemaal goed.” Gaan de cliënten er op korte termijn iets van merken? Bianca en Lissa verwachten van niet: “We willen dat de overgang voor onze cliënten zo fijn mogelijk verloopt. Daarom nemen we er de tijd voor en komen er voorlopig ook nog geen grote veranderingen.”

Diverse behandelingen
De therapeuten van Van Leeuwen Huidtherapie zijn specialisten als het gaat om de verschillende behandelingen van oedeem (vochtophoping) zoals lymfeoedeem, lipoedeem en veneusoedeem. Ook wondverzorging is onderdeel van het dienstenpakket. Daarnaast kun je terecht voor diverse soorten huidbehandeling. Bijvoorbeeld bij vaatafwijkingen zoals gesprongen bloedvaatjes in het gezicht, goedaardige huidafwijkingen, acné of littekens. Ook met pigmentstoornissen en overbeharing weet het team raad. Geen huid is hetzelfde. Er bestaan dan ook geen standaardbehandelingen. Goede huidtherapie staat of valt met een persoonlijke aanpak Niet alleen voor uw huid, maar ook voor uzelf. Bij onze praktijk voor huid- en oedeemtherapie bent u in goede handen. Elke behandeling en elk advies begint dan ook met een goed gesprek om te bepalen welke problemen u ervaart en welke behandeling daar het beste bij past.
Van Leeuwen Huidtherapie is direct toegankelijk. Een verwijzing van arts of ziekenhuis is dus niet verplicht, met uitzondering van oedeemtherapie, Daar heeft u wel een verwijzing voor nodig. Afhankelijk van de zorgverzekeraar en uw aanvullende verzekering worden bepaalde behandelingen zoals oedeem-, acné- of camouflagetherapie mogelijk vergoed. Een enkele behandeling valt binnen de basisverzekering. Meer weten? Kijk op vanleeuwenhuidtherapie.nl.