Hoe heet de Belgische regisseur die door Charles van Harling wordt geïnterviewd?
Hoe heet de Belgische regisseur die door Charles van Harling wordt geïnterviewd?

Win kaarten voor De Grote Schijn!

Algemeen

ROTTERDAM - De Grote Schijn keert dit najaar terug naar Rotterdam. Een magische avondwandeling in het Kralingse Bos van 20 oktober tot en met 6 november gelopen kan worden.  Laat je verwonderen door een gloednieuwe show vol innoverende snufjes en mysterieuze verrassingen!

Dit najaar keert De Grote Schijn met een geheel nieuwe show terug naar het Kralingse Bos in Rotterdam. Na twee uitverkochte edities kun je dit jaar tijdens de herfstvakantie opnieuw genieten van de kracht en pracht van de natuur tijdens deze bijzondere tocht door het donker. Van 20 oktober tot en met 6 november ontdek je het bos zoals je het nooit eerder zag. Fluisterende bomen, fascinerende lichtprojecties en betoverende klanken zorgen voor een magisch schouwspel. Het bos komt opnieuw helemaal tot leven! Christophe Van Hostauijen, regisseur: “Tijdens De Grote Schijn laten we mensen opnieuw wegdromen. We creëren een wondere wereld, ver weg van de realiteit waarin bezoekers – jong én oud - hun fantasie de vrije loop kunnen laten.” Laat je tijdens de tocht door het donker meevoeren langs een volledig nieuwe wandelroute van ruim 2 kilometer vol innoverende technieken en mysterieuze verrassingen. Verwonder je aan de uitgelichte natuur en ontdek het Kralingse Bos zoals je het nooit eerder zag. Een unieke belevenis voor jong en oud!

Win kaarten!
De reguliere kaartverkoop voor De Grote Schijn verloopt via www.degroteschijn.nl. Delft op Zondag en het Kasteeltje mogen drie keer twee kaarten weggeven voor De Grote Schijn. Wil jij kans maken op een setje? Stuur dan het antwoord op onderstaande vraag naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet...! Vraag: Hoe heet de Belgische regisseur die op onderstaande foto door Charles van Harling wordt geïnterviewd?